Στα πολιτικά δικαστήρια ο ΠΑΟΚ για Δώνη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια, με αφορμή το αίτημα του Γιώργου Δώνη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την επιβολή ποινών στον Δικέφαλο και ακύρωση μεταγραφών.Η κίνηση του Γιώργου Δώνη να καταθέσει αίτημα στο διαιτητικό δικαστήριο για την επιβολή ποινών στον ΠΑΟΚ μέχρι να του δοθεί το ποσό των 540.000 ευρώ, δεν έμεινε αναπάντητη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ κατέθεσε προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια με την αιτιολογία ότι δεν τηρήθηκε το καταστατικό της ΕΠΟ στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, όσον αφορά τη σύνθεση της επιτροπής.
Σύμφωνα, με το καταστατικό θα έπρεπε η επιτροπή που εκδίκασε την υπόθεση να αποτελείται από μέλη που θα έχουν οριστεί ως εξής: ένα από την ΕΠΟ, ένα από την πλευρά Δώνη και ένα από την πλευρά του ΠΑΟΚ.
Αντί αυτού στην εκδίκαση της υπόθεσης Δώνη και τα τρία μέλη ορίστηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ως εκ τούτου ο ‘Δικέφαλος’ ζητάει να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση με σωστή σύνθεση της επιτροπής.
Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα τα οποία είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν στις 20 Φεβρουαρίου, ώστε να μην εκτελεστεί η απόφαση μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής από τα πολιτικά δικαστήρια.

Σχετικά άρθρα