Η Μελίνα Κανά μιλάει για την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς που έκανε

4 Φεβρουαρίου 2014

Η Μελίνα Κανά αποκάλυψε πρόσφατα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Εξομολογήθηκε στον Αντώνη Μποσκοΐτη και την εφημερίδα Lifo ότι έχει κάνει εγχείρηση καρδιάς και ότι την βοήθησε η πίστη της στο Θεό.

«Αρρώστησα, έκανα μπαλονάκι στην καρδιά και μια πολύ δύσκολη επέμβαση στον αυχένα για να μη μείνω παράλυτη. Από μικρό κορίτσι είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Παναγία (σταματάει) Θα βάλω τα κλάματα τώρα...
Το ομολογώ και δε σηκώνω και αντίρρηση, την έβλεπα τη βοήθεια της. Και όχι μέσα από τον ουρανό, αλλά από ανθρώπους δίπλα μου, από συνθήκες. Στο έμφραγμα, μετά το μπαλονάκι, από ένα λαθάκι μου τρύπησαν και φλέβα μαζί με την αρτηρία στο πόδι και η αιμορραγία ήταν τρομερή. Αφού ο γιατρός φώναξε βοήθεια, δεν άντεχε άλλο να με πιέζει για να σταματήσει το αίμα.
Αρχίζω να χάνω τις αισθήσεις μου, ζαλισμένη, εξαντλημένη, κι ο γιατρός να με εκλιπαρεί «Σας παρακαλώ, κυρία Κανά, μην κοιμηθείτε, δεν πρέπει να χάσετε τις αισθήσεις σας, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο».
Τι ευχάριστο να σκεφτόμουν που ένιωθα ότι πεθαίνω; Άρχισα τότε να λέω «Παναγία μου, Παναγίτσα μου, βοήθησε με» και ότι προσευχές μου έρχονταν, «Χριστός ανέστη εκ νεκρών» ξέρω γω...Κι ο γιατρός να λέει «Τώρα, τώρα, αυτό σκεφτείτε, αυτό», διότι η βελόνα στο μηχάνημα άρχισε να κινείται. Τι να πω; Αυθυποβολή; Προσευχή!» είπε.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ