Γιάνκοβιτς: Σοβαρότητα και συγκέντρωση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ στην Δράμα (5/2), με τον φόργουορντ των πρασίνων, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, να τονίζει ότι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο παράμετροι που παίζουν ρόλο σε κάθε αναμέτρηση."Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο στοιχεία τα οποία επαναλαμβάνουμε συχνά σε ότι λέμε, αλλά παραμένουν δύο παράμετροι που παίζουν ρόλο σε κάθε αναμέτρηση.

Ο ΚΑΟΔ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μαχητική και ότι διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση.

Και πολύ περισσότερο στο γήπεδό της, το οποίο συνήθως είναι γεμάτο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η περιφέρεια αγαπά το μπάσκετ.

Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, να κάνουμε την καλή εμφάνιση που θέλουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύουμε", είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε: "Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κυρίως όταν παίζει στο γήπεδό της.

Προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, διαθέτει μεγάλο πάθος και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, βασίζεται στον αιφνιδιασμό και πλέον έχει και αρκετή εμπειρία.

Είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε έξι μέρες και καλούμαστε για μία ακόμη φορά να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα