ΠΑΟΚ: In o Χούσεν, out οι Στοχ, Μάρτενς

Με τον Ντάνι Χούσεν στην αποστολή θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/2), στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Εκτός έμειναν οι Στοχ και Μάρτενς.Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα της Τετάρτης (5/2) εναντίον του ΟΦΗ και διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Μάαρτεν Μάρτενς δεν έβγαλε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο (από χτύπημα στο προηγούμενο ματς) και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και ο Στοχ, ο οποίος πλήρωσε την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής για την διατήρηση της μπάλας και τη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο. Γεωργιάδης, Βίτορ και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε και τον Ντάνι Χούσεν ως 19ο, καθώς ακόμη αναμένεται το πιστοποιητικό της μεταγραφής του προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Χούσεν.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη (5/2) στις 11:30 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα καταλύσει στο Μακεδονία Palace μέχρι την αναχώρηση για το γήπεδο.

Σχετικά άρθρα