Αρης: Καλύτερα ο Μπακασέτας, απών ξανά ο Οικονομόπουλος

Ο Αρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με προπόνηση στο Νέο Ρύσιο. Καλύτερα είναι ο Μπακασέτας, ενώ απουσίασε ξανά από την προπόνηση ο Οικονομόπουλος.Ο Τάσος Μπακασέτας, που ταλαιπωρείται από ίωση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση, αλλά αισθάνεται καλύτερα και, εκτός απροόπτου, θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Αντίθετα, ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες να είναι στην αποστολή για Αγρίνιο ο Οικονομόπουλος. Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Μπάμπη Οικονομόπουλο από την Κυριακή, τον κράτησε για τρίτη σερί μέρα εκτός προπόνησης.

Ο 23χρονος μέσος αν και πήγε σήμερα στο Ρύσιο, δεν αισθανόταν καλά και αφού ενημέρωσε τον Σούλη Παπαδόπουλο και τον γιατρό του Αρη επέστρψε σπίτι του. Ο Οικονομόπουλος εξακολουθεί να αισθάνεται αδύναμος και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για Αγρίνιο.

Μόνος του προπονήθηκε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ενώ ο Πέτρος Καμινιώτης υποβάλλεται σε θεραπεία. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 11, στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπης.

Σχετικά άρθρα