Μάρκοβιτς: Να φανούμε ανταγωνιστικοί

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (5/2), με τον προπονητή των δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς, να τονίζει ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική και να παλέψει κάθε φάση."Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αλλά συγχρόνως και σημαντικό για την πόλη μας αγώνα.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας βρει την χημεία της σε μεγάλο βαθμό-ειδικά στο αμυντικό κομμάτι που είναι ίσως η πιο σκληρή στην Ευρώπη.

Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε κάθε φάση. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί ένα ωραίο παιχνίδι", είπε ο προπονητής του ΚΑΟΔ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Σταμάτης Μπένας αναφέρει: "Σίγουρα ο αγώνας με τον Παναθηναϊκός είναι πολύ δύσκολος αλλά και μια ευκαιρία για την ομάδα μας παίζοντας με ένα αντίπαλο υψηλού επιπέδου να προσπαθήσει να φανεί όσο γίνεται ανταγωνιστική.

Το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο για να παίξεις καλά απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο και ελπίζουμε με την βοήθεια του κόσμου να ανταποκριθούμε στην πρόκληση".

Σχετικά άρθρα