Φτιάξε τη δική σου σπιτική βυσσινάδα!

<p><br /> <br /> <strong>Ο σεφ, Γιώργος Λέκκας προτείνει μια άκρως καλοκαιρινή και σπιτική βυσσινάδα για να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!</strong></p>
<div> </div>
<p> </p>
<div><strong>Υλικά</strong></div>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<div>12 βύσσινα χωρίς κουκούτσι</div>
<p> </p>
<div>2 λεμόνια (το χυμό τους και την φλούδα κομμένη σε λεπτά στίκ)</div>
<p> </p>
<div>1 λεμόνι το ξύσμα</div>
<p> </p>
<div>3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη</div>
<p> </p>
<div>2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού βυσσινάδα</div>
<p> </p>
<div>1 1/2 φλιτζάνια τσαγιού βότκα</div>
<p> </p>
<div>2 φλιτζάνια τσαγιού παγάκια</div>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<div><strong>Διαδικασία</strong></div>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<div>Σε μια μεγάλη κανάτα ρίξτε τις φλούδες λεμονιού, το χυμό από δύο λεμόνια, την βυσσινάδα και τη βότκα. Σκεπάστε με διάφανη μεμβράνη και αφήστε τη στο ψυγείο για 3 ώρες. Σε ένα σέϊκερ ρίξτε παγάκια και το μείγμα από το βύσσινο. Ανακινείται καλά. Σε ένα ρηχό πιάτο ρίξτε τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμόνι και ανακατέψτε με ένα κουτάλι. Βουτήξτε το χείλος από τα ποτήρια μαρτίνι στην ζάχαρη. Σερβίρετε στα ποτήρια από το κοκτέιλ βύσσινο. Τοποθετήστε στο χείλος του ποτηριού βύσσινα.</div>

Σχετικά άρθρα