Μάντζιος: Αγώνας παραμονής

Αγώνας… παραμονής είναι για τον Πανθρακικό η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ακη ΜάντζιοΑναλυτικά, όσα είπε o τεχνικός του Πανθρακικού:

"Μετά το παιχνίδι με την Βέροια έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πλατανιά που είναι μια καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και ενισχύθηκε κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πρέπει να προσέξουμε καθώς έχει παίχτες που είναι αρκετά καλοί στο 1 εναντίον 1.

Χρόνος για προετοιμασία και σωστή προπόνηση δεν μπορέσαμε να έχουμε καθώς δεν υπήρχε μεγάλος χρόνος από το παιχνίδι με την Βέροια. Τα παιδιά έχουν δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα και πιστεύω πως και απέναντι στον Πλατανιά θα δείξουν τις αρετές τους ώστε να πάρουμε την νίκη και να εξασφαλίσουμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή μας στην κατηγορία.

Εχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα με απουσίες όπως είναι οι τιμωρημένοι Σέρεμετ, Πασχαλάκης αλλά και οι τραυματίες Κάσες και Κουτσόπουλος. Ακόμη στη διάθεση μας δεν θα έχουμε τον Γιάννη Χρήστου που αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα".

Σχετικά άρθρα