Μπατής: Δεν κοιτάμε τη δεύτερη θέση, αλλά το επόμενο παιχνίδι

Ο 33άχρονος γκαρντ του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί του ΚΑΟΔ, τη μάχη της δεύτερης θέσης, το παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά που ακολουθεί, ενώ αποκάλυψε και τι σκέφτεται να κάνει όταν σταματήσει το μπάσκετ.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπατή:
-Μάριε, παρότι είχατε πάρει μία μεγάλη διαφορά απέναντι στον ΚΑΟΔ, στο τελευταίο δεκάλεπτο παρουσιαστήκατε αγνώριστοι και λίγο έλειψε να το πληρώσετε. Χαλαρώσατε λόγω της διαφοράς; Τι δεν πήγε καλά;
"Χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα και επίσης αντέδρασε ο αντίπαλος. Hταν λάθος η συμπεριφορά μας, ιδιαίτερα στο 4ο δεκάλεπτο και ευτυχώς που στο τέλος δεν το πληρώσαμε".

-Μετά τη νίκη επί του ΚΑΟΔ, παραμείνατε στη 2η θέση. Τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου να τερματίσει στη 2η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος;
"Δεν κοιτάμε πιθανότητες, κοιτάμε μόνο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο αγώνα".

-Τώρα έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;
"Η Νέα Κηφισιά έχει πάρα πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το δείχνουν τα αποτελέσματά της.

Εάν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και εκτελέσουμε ακριβώς το πλάνο μας, θεωρώ ότι θα πάρουμε το διπλό. Ολα όμως θα φανούν στο γήπεδο".

-Τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν σταματήσεις το μπάσκετ; Έχεις στα πλάνα σου την προπονητική;
"Για να γίνει κάποιος προπονητής, θα πρέπει να "σκοτώσει" τον παίκτη από μέσα του. Εγώ δεν σκέφτομαι προς το παρόν αυτό και όσο με κρατούν τα πόδια μου θα παίζω".

Σχετικά άρθρα