Ελαφριά φρουτοσαλάτα με λίγες θερμίδες!

23 Μαΐου 2013



Έχετε τραπέζι και θέλετε κάτι ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακό μετά το φαγητό; Μην ανησυχείτε! Η σύμβουλος διατροφής Μελίνα Σελάλμα σας προτείνει να φτιάξετε μια πεντανόστιμη φρουτοσαλάτα...



 

 

 

 

 

 

Υλικά

1 πεπονάκι στρογγυλό μετρίου μεγέθους

2 κουταλιές της σούπας βυσσινάδα

1/2 κεσεδάκι γιαούρτι, άπαχο

2 κουταλιές της σούπας ινδική καρύδα, τριμμένη

2 κουταλιές της σούπας φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο

Εκτέλεση

Πλύνετε, στεγνώστε και ανοίξτε στη μέση το πεπονάκι. Προσεχτικά αδειάστε τα κουκούτσια με ένα κουταλάκι. Πάρτε το ειδικό εργαλείο ή το μικρό κουταλάκι και δημιουργήστε μικρά μπαλάκια ή κομματάκια από τον καρπό του πεπονιού. Βάλτε τα δύο κομμάτια του σκαλισμένου πεπονιού σε μια πιατέλα. Αναμείξτε τη βυσσινάδα με το γιαούρτι και τα κομματάκια του πεπονιού. Γεμίστε τα δύο άδεια κέλυφη του πεπονιού και πασπαλίστε με την καρύδα και τα αμύγδαλα. Βάλτε στο ψυγείο για λίγο πρν τα σερβίρετε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ