Ο Πουτιν εξημερώνει λεοπαρδάλεις για να εντυπωσιάσει -Βίντεο

5 Φεβρουαρίου 2014

Δεν χάνει την ευκαιρία να στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, με κάθε τίμημα. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε για άλλη μία φορά μία εμφάνιση έκπληξη. Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Σότσι για την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ο Πούτιν μπήκε σε ένα κλουβί με λεοπαρδάλεις και φωτογραφήθηκε χαμογελώντας δίπλα στα άγρια ζώα.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας επιβιβάστηκε σε τζιπ και μπήκε σε ένα φυσικό καταφύγιο στην περιοχή του Σότσι, το οποίο δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει ένα από τα πιο σπάνια είδη του πλανήτη, τη λεοπάρδαλη του χιονιού, που μπορεί να αποτελεί μία από τις τρεις μασκότ των Αγώνων αλλά σχεδόν έχει εξαφανιστεί από τη ρωσική επικράτεια.

Τα τελευταία χρόνια το Τουρκμενιστάν και το Ιράν δώρισαν στη Ρωσία από ένα ζεύγος του πανέμορφου αλλά απειλούμενου με εξαφάνιση ζώου και από την ένωση των δύο ζευγαριών γεννήθηκαν τέσσερα μικρά, τα οποία ο ηγέτης του Κρεμλίνου θέλησε να δει από κοντά. Από πολύ κοντά μιας κια μπήκε στο κλουβί τους...

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μερίδα δημοσιογράφων βγήκε από το κλουβί με γρατσουνιές, όμως ο ίδιος ο Πούτιν κατάφερε να βγει σώος και αβλαβής.

 Πηγή:www.iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ