Τι λένε Μπλάνσετ και Μπάλντγουιν για τη υπόθεση με τον Γούντι 'Αλλεν

5 Φεβρουαρίου 2014

Η Cate Blanchett και ο Alec Baldwin απάντησαν στην καταγγελία της κόρης του Woody Allen, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά χρονών, αφού τους ενέπλεξε στην υπόθεση.

«Κι αν ήταν το παιδί σου, Cate Blanchett;», έγραφε σε ένα σημείο η επιστολή-  καταγγελία, της 29χρονης Dylan, κόρης του σκηνοθέτη, αναφερόμενη ευθέως στην πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας του Woody Allen. Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση της επιστολής, η Blanchett ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα και απάντησε στην Dylan: «Είναι προφανές ότι είναι μία παλιά και επώδυνη κατάσταση για την οικογένεια και ελπίζω ότι θα βρουν έναν τρόπο επίλυσης του προβλήματος και γαλήνη».

Από την άλλη ο Alec Baldwin φανερά εκνευρισμένος – μετά από «βροχή» μηνυμάτων από θαυμαστές του στα social media- έγραψε στο Twitter του:  «Τι στο δι*ολο δεν πάει καλά μαζί σας; Νομίζετε ότι όλοι πρέπει να σχολιάζουμε και να παίρνουμε θέση πάνω σε μία τόσο ιδιωτική οικογενειακή κρίση; Κάνετε λάθος, αν νομίζετε ότι υπάρχει χώρος για μένα ή για οποιονδήποτε άλλο σ’ αυτό το αυστηρά οικογενειακό ζήτημα».

Να θυμίσουμε πως μέσω του εκπροσώπου του, ο Woody Allen αρνήθηκε για ακόμα μία φορά την κατηγορία της κακοποίησης, χαρακτηρίζοντας όσα αναφέρει η υιοθετημένη κόρη του «αναληθή και αισχρά».

Δείτε το βίντεο


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...