Μαρκόπουλος: Πολύ διαφορετική ομάδα ο Απόλλων

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα (6/2), με τον προπονητή του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλη Μαρκόπουλου, να τονίζει ότι η ομάδα του Βετούλα είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου."Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα που είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Οι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ του Απόλλωνα, τον δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχει στα τελευταία παιχνίδια, ενώ προέρχεται και από μία μεγάλη νίκη στη Ρόδο.

Η παρουσία του Μπολντς ήταν ήδη σημαντική, προστέθηκαν και οι Ρος, Μιλουτίνοβιτς, επέστρεψε και ο Γουίλσον και ο Απόλλων πλέον είναι ομάδα με εκρηκτικούς παίκτες και ικανούς να δημιουργήσουν φάσεις από μόνοι τους σε άμυνα και επίθεση.

Τρέχουν πολύ, είναι καλοί στους αιφνιδιασμούς, ενώ έχουν και καλά ποσοστά στα τρίποντα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ούτε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, για να μπορέσουμε να είμαστε στο παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Πάντα τα παιχνίδια στην Πάτρα είχαν τις ιδιαιτερότητές τους, υπάρχει ένα μπασκετικό κοινό, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ και όλα αυτά δημιουργούν προϋποθέσεις για να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Καλλές είπε: "Ο Απόλλωνας έχει αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Εχουν αλλάξει τον πλέι μέικερ, έχουν βάλει κι έναν πολύ καλό σουτέρ, οι βασικοί τους άξονες παραμένουν οι δύο αμερικανοί, ο Μπολντς με τον Ρος.

Εμείς πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη σε όλη την ομάδα της Πάτρας και να μην υποτιμήσουμε κανέναν και να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό που είναι το βασικό τους όπλο και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά.

Η Πάτρα είναι δύσκολη έδρα, αλλά εμείς πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε σε κάθε έδρα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτό τον αγώνα, για να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στο πρωτάθλημα".

Σχετικά άρθρα