Σκαραφίγκας: Τελικός απέναντι στον Ικαρο

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον Ικαρο (6/2), με τον προπονητή της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργο Σκαραφίγκα, να τονίζει ότι η αναμέτρηση με την ομάδα της Χαλκίδας είναι ένας τελικός."Την Πέμπτη παίζουμε έναν τελικό για εμάς απέναντι στον Ικαρο Χαλκίδας που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο.

Εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες και αυτό θα συμβεί αν είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού.

Πιστεύω πως με τον έλεγχο του ρυθμού και με την βοήθεια της έδρας θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα", είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μανώλης Παπαμακάριος τόνισε: "Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε την νίκη.

Σίγουρα ο Ικαρος είναι μια ομάδα που δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια και θέλει ιδιαίτερη προσοχή αλλά θεωρώ οτι με την στήριξη του κόσμου και με την δικιά μας αγωνιστική βελτίωση θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης που θα μας δώσουν ώθηση για την συνέχεια".

Σχετικά άρθρα