Παπάζογλου: Μέσα από τις δυσκολίες ωρίμασα

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, τον ΟΦΗ και την… ποδοσφαιρική του αναγέννηση, όπως χαρακτηριστικά είπε, μίλησε ο Θανάσης Παπάζογλου.Ο επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε στον "Arena"
Για το αν ήθελε να παίξει στο παιχνίδι στην Τούμπα: «Η ουσία είναι εάν ήθελα ή εάν έπρεπε. Θα ήθελα να παίξω στην Τούμπα, αλλά με τον προπονητή μου επιλέχθηκε αυτό το παιχνίδι να εκτίσω την ποινή απο κάρτες. Θέλω να πιστεύω ότι και η φετινή, είναι μια συνέχεια της περσινής χρονιάς που ήταν η αναγέννησή μου ώστε να επιτύχω όσο το δυνατόν περισσότερα και για το όνομά μου, που είχε πάρει πτωτική πορεία. Πιστεύω ωριμάζω στα δύσκολα».

Για την ωρίμανσή του στον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που περνάει δύσκολους καιρούς. Φέτος γίνεται η καλύτερη δουλειά και νομίζω μέσα από τις δυσκολίες ωρίμασα ακόμα περισσότερο από ό,τι θα ωρίμαζα σε μια ομάδα με πολλές επιλογές».

Για την πορεία του από τον ΠΑΟΚ: «Ήμουν σε ανοδική πορεία αλλά δεν ήμουν έτοιμος για την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Είχα χάσει και σημαντικό χρόνο με τον τραυματισμό μου. Από εκεί και πέρα κάθε εμπόδιο σε καλό και νομίζω πως έχω κάνει καλές επιλογές».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο στην πιο δύσκολη έδρα στην Ελλάδα. Θα παρουσιαστούμε σοβαροί καθώς αυτό μας χαρακτηρίζει και η δουλειά μας. Είμαστε εργάτες και με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να αντισταθμίσουμε το ταλέντο ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και να περιορίσουμε τα ατού του».

Για τη διαφορά που έχει φέρει ο Σα Πίντο στον ΟΦΗ: «Ο Σα Πίντο μας άλλαξε και την ψυχολογία και αγωνιστικά. Μας έδωσε την πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Για τα ατού του ΠΑΟΚ: «Ο Λούκας είναι το ατού και από εκεί ξεκινούν όλες οι προσπάθειες. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο Σαλπιγγίδης η ο Αθανασιάδης που κάνουν το γκολ από μια φάση».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να κρίνω την άμυνα του ΠΑΟΚ που παίζουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι η θέση του. Είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές αλλά δεν βρίσκονται στην φυσική τους θέση».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει στην Τούμπα ο ΟΦΗ: «Εκτός έδρας με δυνατές ομάδες, παίζεις με αντεπιθέσεις. Έχουμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση που μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα. Εκεί θα στηριχτούμε».

Για το αν προτιμάει την Θεσσαλονίκη ή το Ηράκλειο: «Στην Θεσσαλονίκη μεγάλωσα και δεν μπορώ να πω κακό λόγο. Βέβαια και τα Ηράκλειο είναι μια πάρα πολύ όμορφη πόλη».

Σχετικά άρθρα