Σφαιρόπουλος: Συγκεντρωμένοι και ομαδικοί

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο (6/2), με τον προπονητή των κυανέρυθρων, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για 40′, ομαδική στις δύο πλευρές του γηπέδου και να ελέγξει τον ρυθμό για να πάρει τη νίκη."Είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Η Νέα Κηφισιά βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και έχει πετύχει 6 συνεχόμενες νίκες στην έδρα της.

Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και για τα 40′ της αναμέτρησης, ομαδικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου και να ελέγξουμε τον ρυθμό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ερικ ΜακΚόλουμ σημείωσε: "Η Νέα Κηφισιά είναι εντελώς διαφορετική ομάδα από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο.

Από τότε έχουν μάθει την κατηγορία, έχουν προσθέσει παίκτες στο ρόστερ τους, βελτιώθηκαν και έχουν ένα πολύ καλό ρεκόρ στην έδρα τους.

Εμείς πρέπει να μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι από την αρχή. Να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν προβάδισμα, να ενθουσιαστεί το κοινό τους και να "μπει" ο κόσμος στο παιχνίδι.

Να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας και να μείνουμε στο πλάνο μας. Εάν τα κάνουμε όλα αυτά θα έχουμε μεγάλη τύχη για να νικήσουμε".

Σχετικά άρθρα