Παναγόπουλος: Κρατάμε πολλά θετικά στοιχεία

Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος τόνισε ότι κρατάει πολλά θετικά πράγματα από την εμφάνιση του Πανιωνίου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:
"Σχετικά με τον αγώνα νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που κρατάμε πολλά θετικά στοιχεία. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ σε νεκρό χρονικό διάστημα και ουσιαστικά δεν είχαμε κινδυνεύσει ούτε πριν από τα γκολ, ούτε και μετά. Δεν είχαμε καθόλου κατοχή της μπάλας. Ο Ολυμπιακός μας κούρασε. Ξέραμε ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι σπαταλήσαμε άδικα για τους εαυτούς μας ένα πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε μπάλα και δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες. Και δεν είναι μόνο το δοκάρι στο σουτ του Μητρόπουλου. Είναι άλλες δύο φάσεις του Αραβίδη, άλλη μία του Ντούνη. Το θετικό για εμένα είναι ότι έδειξε η ομάδα τα στοιχεία που έπρεπε.

Η μαχητικότητα, η συναδελφικότητα, η αλληλεγγύη, μία λέξη με τεράστια σημασία. Και είναι σημαντική λέξη για τον Πανιώνιο. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια μπροστά μας. Χαίρομαι γιατί στην προσπάθειά μας να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, μπήκαν παιδιά που τα έδωσαν όλα. Και νομίζω ότι η σημερινή εμφάνιση παρά το άσχημο αποτέλεσμα μας δίνει ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια".

-Γνωρίζατε ότι έβλεπε την ομάδα σας και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
"Δεν το γνώριζε κανένας. Αλλά έχω ξαναπεί ότι το κίνητρο που εγώ προσωπικά προσπαθώ να δώσω στα παιδιά, είτε είναι ο Κουλουχέρης, είτε ο Μπούζας, είναι ότι αγωνίζονται στον Πανιώνιο και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ό,τι καλύτερο. Οπότε είναι από μόνο του κίνητρο το να αγωνίζεσαι στον Πανιώνιο. Αν γνώριζαν τα παιδιά την παρουσία του Μόγιες, σίγουρα δεν το γνώριζαν. Εγώ δεν διέκρινα αδιαφορία σήμερα, όπως δεν την είχα διακρίνει και με τον Εργοτέλη. Τα παιδιά προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να δίνουν αυτό που μπορούν".

Σχετικά άρθρα