3άρα… μισή πρόκριση η Ρεάλ και μήνυμα για το πρωτάθλημα!

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε η Ρεάλ τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, επικρατώντας 3-0 της Ατλέτικο στο Μπερναμπέου! Οι Μερένχες ουσιαστικά… καπάρωσαν την πρόκριση στον τελικό, περιμένοντας -εκτός απροόπτου- την αιώνια αντίπαλό τους, Μπαρτσελόνα, που στα ημιτελικά παίζει με τη Σοσιεδάδ.

Παράλληλα, η 3άρα επί της πρωτοπόρου Ατλέτικο απότελει και ένα μήνυμα ενόψει πρωταθλήματος, με τη Ρεάλ να είναι στο -3 από την κορυφή και τους Ροχιμπλάνκος.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 17′, με τον Πέπε να σουτάρει από μακρινή απόσταση, την μπάλα να κοντράρει στην πλάτη του Ινσούα και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουρτουά.

Στο 57′ η Ρεάλ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, με τον Ντι Μαρία να βγάζει τον Χεσέ "φάτσα" με τον Κουρτουά, τον νεαρό επιθετικό να πλασάρει και να διαμορφώνει το 2-0.

Στο 72′ η Ατλέτικο είδε τον Μόντριτς να της παίρνει την μπουκιά από το στόμα, διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή ύστερα από κεφαλιά του Γκοντίν. Δευτερόλεπτα αργότερα η Ρεάλ έφτασε στο 3-0, έχοντας όμως ξανά σύμμαχο την τύχη, αφού η μπάλα κόντραρε στον Μιράντα, ύστερα από σουτ του Ντι Μαρία για να καταλήξει στο βάθος της εστίας.

Σχετικά άρθρα