Στέφενς: Υπάρχει πλέον ανταγωνισμός, πρέπει να το δέχονται οι παίκτες

Στον ανταγωνισμό, που υπάρχει πλέον στον ΠΑΟΚ λόγω των τελευταίων μεταγραφών, στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς μετά το 5-0 επί του ΟΦΗ, τονίζοντας πως όσο δεν κάνουν αυτό, που πρέπει θα μένουν εκτός 11άδας ή ακόμα και εκτός αποστολής
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: "Νομίζω ότι είδαμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε μία συμπαγή ομάδα και ο αντίπαλος δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, μόνο στα τελευταία λεπτά. Είμαστε ικανοποιημένοι".

Αν ο ΠΑΟΚ είχε ισορροπία σήμερα: "Αυτό που μας έλειπε σε προηγούμενα ματς ήταν η αυτοσυγκέντρωση. Σήμερα είχαμε και ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση. Ίσως να επηρέασε ότι αλλάξαμε σχηματισμό, ίσως ότι οι παίκτες ήθελαν να δώσουν απαντήσεις μετά το ματς με τον Πλατανιά. Σήμερα ήμασταν καλά. Το ότι κάναμε αρκετές αλλαγές συμβαίνει επειδή οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να βρουν το ρόλο τους.

Επίσης είναι θετικό ότι υπάρχει πλέον ανταγωνισμός στην ομάδα. Αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες και πρέπει να το δέχονται. Είδατε επίσης ότι τον Νάτχο δεν μπορούμε να τον βάλουμε από τώρα για ενενήντα λεπτά. Επίσης μπορείτε να δείτε κάποιους παίκτες που πριν έπαιζαν πολύ να είναι ακόμη και εκτός αποστολής. Αυτό σημαίνει να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα".

Πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να διαχειριστεί τώρα την ομάδα με έξι νέους παίκτες, αλλά και κάποιους των οποίων το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο: "Για μένα δεν είναι δύσκολο. Κάθε μέρα στις προπονήσεις βλέπουμε ποιος κάνει τα βήματα που θέλουμε. Αυτοί που δεν κάνουν τα βήματα θα είναι είτε στον πάγκο είτε εκτός αποστολής. Για τους παίκτες των οποίων το συμβόλαιο λήγει είναι ένα κίνητρο για να αποδίδουν καλύτερα".

Για τον Σαλπιγγίδη: "Αν θα παίξει στα άκρα ή στο κέντρο είναι κάτι που θα το δούμε. Έχει επτά κάρτες ο Κλάους και πρέπει να βρούμε σε ποια δύο ματς δεν θα αγωνιστεί"

Για τις κάρτες του Κλάους σε αντιδιαστολή με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού που έχουν λιγότερες: "Δεν θα σχολιάσω τους διαιτητές, μετά από αγώνα. Ο καθένας ελπίζω να κάνει καλά τη δουλειά του".

Σχετικά άρθρα