Συνάντηση Σαρρή με Ανδριανό

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής είχε την Τετάρτη (5/2) συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για το θέμα της υποψηφιότητας του EURO 2020.
Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό είχε την Τετάρτη (5/2) ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το θέμα της ελληνικής υποψηφιότητας για την ανάληψη αγώνων στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ο Σαρρής ενημέρωσε τον υφυπουργό Αθλητισμού για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει σχετικά με την πορεία και το κόστος που απαιτείται για τη συγκρότηση και υποβολή μιας ικανοποιητικής υποψηφιότητας έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη.

Τα στοιχεία αυτά, που διαφοροποιούν τις αρχικές εκτιμήσεις, έχουν προκύψει μετά τα ειδικά σεμινάρια και ημερίδες της UEFA προς όλες τις Ομοσπονδίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά και τις επαφές των στελεχών της ΕΠΟ με αντίστοιχα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ θα συνεχίσει τις επαφές, τόσο με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, όσο και με την UEFA και προχωρήσει σε νέα ενημέρωση για την πορεία της διαδικασίας και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε λήψη οριστικής απόφασης από κοινού με το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Σχετικά άρθρα