Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Σταύρου Ξαρχάκου

6 Φεβρουαρίου 2014

Τη «μούσα» του στο πρόσωπο της όμορφης και ταλαντούχας τραγουδίστριας Ηρώς Σάια φαίνεται ότι έχει βρει ο γνωστός συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι η νέα αγαπημένη του Σταύρου Ξαρχάκου, με την αρχή του ειδυλλίου να βρίσκεται κάπου στο 2012.

Κι αν στην αρχή το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του, δεν φαίνεται να ισχύει κάτι ανάλογο και τώρα.

Η κατά 35 χρόνια μικρότερη σύντροφος του Σταύρου Ξαρχάκου αν και καταρχάς  σπούδασε υποκριτική στην σχολή του νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη (αλλά και φωνητική στο Εθνικό Ωδείο) στράφηκε στο τραγούδι μετά και τη συμμετοχή της στην μουσικοθεατρική ομάδα Σπείρα Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη.

Με τον Σταύρο Ξαρχάκο πρωτοσυνεργάστηκε το 2011 στο «αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι» στη σκηνή του Gazarte. Από τότε οι δύο τους έγιναν αχώριστοι επαγγελματικά, αφού ύστερα από λίγους μήνες και συγκεκριμένα  τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς συνεργάστηκαν ξανά στο Ηρώδειο και το 2012 στηνπαράσταση «Αμάν Αμήν» στο θέατρο Ακροπόλ.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή, αφού η τραγουδίστρια και ο συνθέτης δεν συνέχισαν απλά τη συνεργασία τους αλλά έγιναν και ζευγάρι...  .


Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....