Νοκ άουτ ο Μέντες με ΠΑΟΚ

Νοκ άουτ από το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, τίθεται ο Μέντες ντα Σίλβα, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβουν να αγωνιστούν κάνουν οι Πράνιτς και Μπαϊράμι.Ο Ολλανδός μέσος συνέχισε τη θεραπεία του και στην προπόνηση της Πέμπτης (6/2), με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία των πρασίνων για το παιχνίδι της Κυριακής (9/2).

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν είναι έτοιμος ιατρικά ανήμερα του αγώνα, η αποχή του από το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης, άρα και η έλλειψη ρυθμού και φυσικής κατάστασης, θα του στερήσουν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Η επιστροφή του στα παιχνίδια υπολογίζεται στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό την 25η αγωνιστική.

Αντίθετα, οι Ντάνιελ Πράνιτς και Εμίρ Μπαϊράμι προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος από τους τραυματισμούς τους και να προλάβουν το παιχνίδι. Οι δυο τους έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μλάντεν Πέτριτς που προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Σχετικά άρθρα