Στα χέρια οι γιατροί της ΝΔ- Η Ανεμοδoυρά λιποθύμησε

6 Φεβρουαρίου 2014

Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης των Ιατρών της ΝΔ, χθες το βράδυ, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού, καθώς ήρθαν στα χέρια η Βαρβάρα Ανεμοδουρά, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο.

Η αφορμή δόθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia- όταν κ.Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταρακο ότι δεν έδωσε τον αγώνα, ως όφειλε, για να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση.

Ο κ.Βλασταράκος, με τη σειρά του, απέρριψε τις κατηγορίες και ανταπάντησε, σε αντίστοιχα εκνευρισμένο ύφος, ότι η κ.Ανεμοδουρά δεν δικαιούται να ομιλεί τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ, αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.

Εκείνη τη στιγμή οι κατηγορίες Βλασταράκου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην κ.Ανεμοδουρά η οποία βγήκε εκτός εαυτού. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε σωματική επαφή και η κ.Ανεμοδουρά να χτυπήσει σε τοίχο και να χάσει τις αισθήσεις της. Εκλήθη επειγόντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου και νοσηλεύεται και θα αναμένεται να παραμείνει για μία ημέρα.

Κατά άλλους παρευρισκόμενους, η κ.Ανεμοδουρά, μπερδεύτηκε στα καλώδια που υπήρχαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να πέσει.Πηγή:www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....