Το συγκινητικό μήνυμα καρκινοπαθούς στην κορούλα του πριν πεθάνει

6 Φεβρουαρίου 2014

Η ιστορία του 27χρονου Nick Magnotti που πέθανε πριν από λίγο καιρό από καρκίνο πραγματικά συγκλονίζει….
Ο 27χρονος για δύο ολόκληρα χρόνια, πάλεψε για να νικήσει την νόσο του. Μαζί με τη σύζυγό του Alyssa, συμφώνησαν να σταματήσουν τη χημειοθεραπεία ώστε να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Έτσι λίγους μήνες πριν φύγει… αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο ως αφιέρωση στην χριστιανική του πίστη και στην κόρη του, Austin που γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Σε αυτό, το οποίο στην συνέχεια ανέβασε στο blog της οικογένειάς του, είναι αγκαλιά με την 11 μηνών κόρη του και περιγράφει το πώς νιώθει.

«Δε φοβάμαι το θάνατο. Σαν Χριστιανός, δε φοβάμαι, γιατί ξέρω ότι θα πάω σε ένα καλύτερο μέρος» λέει στο βίντεο ο νεαρός πατέρας. Όσο για την κόρη του Austin  σημειώνει «Ξέρω ότι μόλις φύγω, ο Θεός θα είναι ο πατέρας της. Αυτός θα αναλάβει να την φροντίζει. Αυτός θα την προστατεύει και θα την παρακολουθεί».

Το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο νεαρός από την Ουάσινγκτον έδινε τη μάχη με το βλεννώδες αδενοκαρκίνωμα, που χτύπησε αρχικά το παχύ έντερο και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την κοιλιακή του χώρα.


Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ