“Χαρά μας ο Ολυμπιακό και το Ch. League”

Χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός τους δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν στο Champions League και να κερδίσουν τίτλους, δήλωσαν τα 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Ερυθρόλευκων, Μαρκάνο, Περέζ, Βαλντέζ και Πελέ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους από την ΠΑΕ.Ιβάν Μαρκάνο: "Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τους φιλάθλους για το καλωσόρισμα. Είναι σαν να γυρίζω σπίτι μου. Εύχομαι φέτος να πάμε ακόμα καλύτερα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν η ευκαιρία μου να παίξω ξανά στο Champions League που είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Έχω προσδοκία για αυτά τα δύο παιχνίδια και ανυπομονώ να παίξω κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Ερνάν Πέρεζ: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ζω αυτή τη στιγμή και την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Ολυμπιακό. Θα κάνω οτιδήποτε για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού η απόφαση ήταν πολύ εύκολη για να έρθω εδώ. Εχω πάρει μέρος στο Champions League όμως τα πράγματα τότε δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελα".

Πελέ: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Βρίσκομαι ήδη ένα μήνα εδώ και μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτούς που έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα".

Νέλσον Βαλντέζ: "Οταν άκουσα ότι με θέλει ο Ολυμπιακός είπε ότι ήταν η ευκαιρία μου να ξαναπαίξω στο Champions League. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στην Μάντσεστερ. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ, είναι τιμή να φορέσω την φανέλα της ομάδας".

Σάββας Θεοδωρίδης: "Θα πρέπει να καταλάβουν το τι εστί Ολυμπιακός. Ήδη το ζουν".

Σχετικά άρθρα