Βετούλας: Δεν πήραμε ό,τι αξίζαμε…

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Νίκος Βετούλας, μετά την εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός λότι ο Μπολντς δεν πήγε καμία φορά στη γραμμή των βολών."Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από μας και δίκαια ήταν στο +13. Θα μπορούσαμε να είχαμε κατεβάσει κι άλλο την διαφορά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για να κατεβάσουμε την διαφορά. Εμείς σουτάραμε 13 βολές, ο Μπλντς καμία. Σε καθοριστικό σημείο του αγώνα και σε «ζον πρες», κάνει βήματα ο Χαραλαμπίδης και έπρεπε να δοθούν", είπε αρχικά και συνέχισε…

"Σε κρίσιμα σημεία του αγώνα δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε. Υπάρχει βίντεο κι αν κάνω λάθος θα εκτεθώ εγώ. Είπα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες έμπειρους, όπως ο Τσαϊρέλης και ο Χαραλαμπίδης που ξέρουν να παίρνουν τα φάουλ για να λέμε και την αλήθεια, αλλά δεν μπορεί ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια να εκτελεί τόσο λίγες βολές".

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Πελεκούδας είπε: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας για την προσπάθεια και το γεγονός ότι γυρίσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν κυκλώνουμε παιχνίδια, θέλουμε 9 για την παραμονή και όσο πιο σύντομα το κάνουμε τόσο το καλύτερο".

Σχετικά άρθρα