Ορθιος στο Αγρίνιο ο Αρης, αλλά έχει δρόμο

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Αρης για την 23η αγωνιστική της Super League

Σε ένα γήπεδο, που ήταν πολύ δύσκολο να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, Παναιτωλικός και Αρης "κόλλησαν" στο 0-0. Το ματς πήγε αναγκαστικά στη δύναμη και ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα, που δημιούργησε τις ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ της νίκης. Χάρη στον Διούδη όμως και στην αναποτελεσματικότητα των γηπεδούχων, ο Αρης κράτησε το μηδέν και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Οι θεσσαλονικείς μείωσαν στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά από τα μπαράζ, ωστόσο χρειάζονται τρίποντα για να  μην… χάσουν το τρένο.

Υπό δυνατή βροχή και σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που έκρυβε πολλές παγίδες, διεξήχθη το ματς στο Αγρίνιο. Οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν πολύ για να κυκλοφορήσουν την μπάλα και οι παίκτες ήταν αναγκασμένοι να την σηκώνουν ακόμα και για κοντινές πάσες. Χαρακτηριστικό είναι πως οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες στο α’ μέρος, ενώ ο Παπαδόπουλος έχασε με τραυματισμό τον Μπουγαΐδη στο 43′.

Το ματς παιζόταν κυρίως στο μισό γήπεδο προς την περιοχή του Αρη, αλλά οι κίτρινοι σε δύο αντεπιθέσεις στάθηκαν άτυχοι καθώς αν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για δύο τετ α τετ η μπάλα κόλλησε στο τερέν. Είχαν όμως μία μεγάλη ευκαιρία σε προσπάθεια του Μανιά, που δεν πρόλαβε στο 37′ να ολοκληρώσει ο Μπακασέτας. Ο Παναιτωλικός από την άλλη απείλησε πέντε λεπτά νωρίτερα όταν η κεφαλιά του Καμαρά πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και με τον αγωνιστικό χώρο να αποτελεί πάντα μεγάλο πρόβλημα, ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για το γκολ, που θα του έδινε προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν κυρίως με στημένες φάσεις, ωστόσο δύο κεφαλιές του Μπικέι από εκτελέσεις του Θεοδωρίδη πέρασαν άουτ (στο 48′ και το 57′), ενώ στη πιο σημαντική ευκαιρία, που είχε για πρωταγωνιστή τον Καμαρά (στο 53′), ο Διούδης κράτησε το μηδέν για μία ακόμα φορά.

Ο Αρης είχε μία υποψία καλής στιγμής με τον Μανιά στο 61′, αλλά ο Παναιτωλικός συνέχιζε να είναι πιεστικός και στο 71′ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπόγιοβιτς πλάσαρε άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Η είσοδος του Νταλμά έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους αγρινιώτες, Θεοωρίδης και Κούσας έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Αρης αμυνόταν με νύχια και με δόντια, κρατώντας το μηδέν.

Σχετικά άρθρα