Βελλής: Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η παραμονή

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε πως "κάθε αγώνας είναι πλέον ντέρμπι", ενώ τόνισε πως τα πάντα είναι ιδιαίτερα ρευστά όσον αφορά τη μάχη του υποβιβασμού.

Διαφορά πέντε βαθμών υπάρχει ανάμεσα στον 13ο Λεβαδειακό και τη 17η Βέροια, ενώ κινδυνεύουν ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται ελάχιστα πιο πάνω. Ο λόγος για τη φετινή μάχη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, εκεί που κάθε εβδομάδα αλλάζουν οι ισορροπίες.

Σε αυτό στάθηκε και ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5":

”Στα τελευταία παιχνίδια χάσαμε βαθμό και βαθμούς στα τελευταία λεπτά του αγώνα, λέγαμε για παρηγοριά ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε και εμείς βαθμό ή βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Εν μέρει αποδόθηκε δικαιοσύνη σε αυτό το κομμάτι.

Τώρα για το ”τι μέλλει γενέσθαι” κάθε αγώνας είναι πλέον ντέρμπι σε αυτή την ζώνη, δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια. Κάθε ματς θα είναι αίμα και ιδρώτας και κάθε βαθμός, έστω και ένας, θα είναι υπερπολύτιμος για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Οπότε θα έχουμε θρίλερ νομίζω στο φινάλε του πρωταθλήματος”.

Σε ερώτηση σχετικά με τα σημεία στα οποία θα κριθεί η παραμονή απάντησε: ”Στο γήπεδο θα κριθεί η παραμονή, από την αγωνιστικότητα, το πάθος και την πίστη που θα έχει η κάθε ομάδα. Δεν νομίζω ότι ποιοτικά οι ομάδες που είναι στις τελευταίες 6-7 θέσεις έχουν μεγάλες διαφορές να πούμε την αλήθεια. Δεν υπάρχει μια ομάδα που λες αυτή είναι τόσο καλή που θα πετύχει αυτό που θέλει λόγω της ποιότητος της. Είναι στο ίδιο… καζάνι και αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον και αμφίρροπο πιστεύω, άρα στις λεπτομέρειες θα κριθεί.

Το πάθος, η πίστη, η αγωνιστικότητα, η προσήλωση στο παιχνίδι, η αποφυγή λαθών θα κρίνει την παραμονή. Δεν θα κριθεί πιστεύω εγώ από την διαφορά ποιότητας”.

Σχετικά άρθρα