Λιόγας: Εύκολα λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης

Ο Ηλυσιακός ηττήθηκε από τα Τρίκαλα, με τον προπονητή της ομάδας των Ιλισίων, Δημήτη Λιόγα, να τονίζει ότι η πρώτη τεχνική που δέχθηκε ήταν υπερβολική, ενώ παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη και έκανε εύκολα λάθη. "Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και τον κόουτς για την νίκη και την προσπάθεια που κάνουν. Είχαμε δύο στόχους σήμερα. Ο ένας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι κι ο δεύτερος αν δεν το καταφέρναμε αυτό να κρατήσουμε την διαφορά από το πρώτο ματς.

Πιστεύω πως η ομάδα μου θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο και νομίζω ότι ήταν λάθος που δεν κοουτσάρισα την ομάδα μου στα δύο τελευταία λεπτά (δέχτηκε δεύτερη τεχνική ποινή), δεν εννοώ ότι η διαιτησία έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά θεωρώ ότι ήταν υπερβολική η πρώτη τεχνική ποινή που δέχτηκα και εγώ και ο κόουτς των Τρικάλων.

Οσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξαν κάποια λάθη που κάναμε στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου, τα Τρίκαλα είχαν μπει αποφασισμένα και εμείς δεν είχαμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο και κάναμε κάποια εύκολα λάθη.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που πολεμάνε μέχρι το τέλος και είναι πραγματικοί μαχητές. Πιστεύω ότι ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ελπίζω στο τέλος να σωθούν και οι δύο", είπε ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Περικλής Δορκοφίκης είπε: "Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την πολύ ωραία εμφάνιση και νίκη που πέτυχαν. Νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για όλους όσους το παρακολούθησαν απ’ έξω.

Μας αφήνει μία πικρία το γεγονός ότι φτάσαμε τόσο πολύ κοντά στην νίκη αλλά κάναμε πολλά λάθη αβίαστα και δώσαμε στα Τρίκαλα την ευκαιρία να παίξουν το δικό τους παιχνίδι, να βγουν στον αιφνιδιασμό και να βάλουν πολλούς πόντους.

Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι είχαμε δεύτερο στόχο στο μυαλό μας να κρατήσουμε την διαφορά και τουλάχιστον αυτό το καταφέραμε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους εδώ στα Τρίκαλα γιατί πραγματικά θυμίζει παλιές καλές εποχές η ατμόσφαιρα και ο κόσμος είναι καλό που συνεχίζει και στηρίζει την ομάδα.

Είναι κάτι που το αξίζουν τα παιδιά της ομάδας που μάχονται καθημερινά για να κάνουν τους πάντες χαρούμενους".

Σχετικά άρθρα