Παπαδόπουλος: Καλοί εκτός, πρέπει να νικάμε στην έδρα μας

Ο Αρης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Αγρίνιο και ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως η ομάδα του στα εκτός έδρας παιχνίδια παίρνει βαθμούς, αλλά θα πρέπει να πάρει νίκες στο Κλεάνθης Βικελίδης, έστω και με μισό μηδέν, για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Λόγω καιρού και των συνθηκών κάναμε μπάνιο. Δεν υπήρχε άλλος λόγος. Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας. Για μένα είναι η ευχάριστη έκπληξη και τους αξίζουν συγχαρητήρια, ειδικά στο γήπεδό τους είναι δυνατοί. Δεν μιλάω για απουσίες, όπως ξέρετε και αν χάναμε σήμερα δεν θα τις προέβαλα ως δικαιολογίες. Πάντως, σήμερα παίξαμε χωρίς πέντε παιδιά που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο παιχνίδι και με μια αναγκαστική αλλαγή του Μπουγαϊδη, ο οποίος είναι δυνατός παίκτης. Δεχθήκαμε πίεση, αλλά στις αντεπιθέσεις που είχαμε δε βρήκαμε αποθέματα. Οι περισσότερες φάσεις του Παναιτωλικού ήταν από φάουλ και κόρνερ».

Για το ότι η ομάδα του κράτησε το μηδέν: «Είμαι ευχαριστημένος από τη άμυνα αφού δεν δεχθήκαμε γκολ, σε μια έδρα που ο γηπεδούχος σκοράρει. Δεχόμαστε γκολ από στημένα, όπως στη Λιβαδειά και την Ξάνθη. Τα παιδιά προσπαθούν, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Δουλεύουμε όσο περισσότερο γίνεται. Είμαστε 40 μέρες μαζί και όσοι δουλεύουμε προσπαθούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Πριν το παιχνίδι είπα ότι πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα. Θα μιλήσουμε μετά τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια.

Πρέπει να περάσουμε 3-4 ομάδες, αλλά καθώς είμαστε τελευταίοι, αν παίξουμε μπαράζ δεν θα πούμε όχι. Στα μας εκτός έδρας ήμασταν πιο κοντά στη νίκη παρά στα εντός. Πρέπει να τα κερδίζουμε έστω και με μισό μηδέν ,όπως κάνει ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος και η Ξάνθη. Αυτή τη στιγμη είμαστε τελευταίοι. Αν ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος, θα ήταν καλά αυτά τα αποτελέσματα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να νικάμε στην έδρα μας. Εκτός έδρας θα πάρουμε πολλούς βαθμούς. Σήμερα το παιχνίδι θα κρινόνταν στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες μας έχουν μεγάλες δυνατότητες. Ας μη λέμε πολλά. Εχουμε, μπροστά μας, δυο σημαντικά ματς…»

Για την ψυχολογία: «Προσπαθώ κι εγω να έχω καλύτερη ψυχολογία, ειδικά μετά τη Λιβαδειά. Εκεί, το χάσαμε εμείς το παιχνίδι. Εγιναν και λάθη από το διαιτητή, αλλά εμείς το χάσαμε. Επρεπε να το τελειώσουμε, αλλά κάναμε λάθη….

Είχα πει ότι έχουμε τρία παιχνίδια και πάμε να πολεμήσουμε. Σήμερα θέλαμε να νικήσουμε, αλλά και να μη χάσουμε, για να μείνει καλή η ψυχολογία. Είμαστε μέσα στο πλάνο των 20-22 βαθμών, που πρέπει να συγκεντρώσουμε…»

Για τους Βαγγέλη και Τσιάρα: «Δεν έχουμε πολλές λύσεις, ας μην κρυβόμαστε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι. Για τον Βαγγελη ήταν ρίσκο να παίξει, όπως και για τον Τσιάρα, τον οποίο ήξερα από πέρσι. Επαιξε πρώτο παιχνίδι στην κατηγορία και ήταν καλός, όπως και ο Νταμαρλής. Για τον Βαγγέλη είναι γνωστό ότι δίνει δύναμη και εμπειρία».

Για τον Μπουγαϊδη: «Εχει μυϊκό χτύπημα. Πολλά παιδιά πονάνε, θα δούμε. Ηταν σκληρό παιχνίδι…»

Για τις επιστροφές: «Γυρνάνε ορισμένα παιδιά από τιμωρίες και θα είμαστε πιο φρέσκοι. Αν δεν κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια στην έδρας μας, δεν θα έχει νόημα να μιλάμε».

Σχετικά άρθρα