Ξεκαρδιστικό βίντεο για τα γενέθλια του Facebook ξεφτιλίζει τον Μπερλουσκόνι

7 Φεβρουαρίου 2014

«Το Facebook συμπληρώνει δέκα χρόνια. Εμείς όμως είμαστε στα σκ... εδώ και 20». Καθώς όλοι βλέπουν και αναρτούν αυτές τις ώρες το βίντεο αναδρομής που προσφέρει στους χρήστες του το Facebook γιορτάζοντας τα γενέθλιά του, στην Ιταλία γίνεται viral σατιρικό βίντεο του «χρήστη» Σίλβιο Μπερλουσκόνι...

Το βίντεο με την υπογραφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο γνωστός Γκαμπριέλε Σαμπατίνο Φεκέτε Jr κατακλύζει ιταλικούς «τοίχους» στο Facebook.

Αντί «μπήκες στο Facebook [ημερομηνία]», το βίντεο αρχίζει: «Μας έχει σπάσει τα α.. από το 1994»...

Και το φιλμάκι «ντύνεται» με φωτογραφίες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από την ανακοίνωση της καθόδου του στην πολιτική με την Forza Italia το 1994 μέχρι την εικόνα του σημερινού κεντροαριστερού αντιπάλου του Ματέο Ρέντσι. Στις καλύτερες εκφράσεις του συγκαταλέγονται προσβολές για τον σωματότυπο της Άνγκελα Μέρκελ «που ούτε που θα γύριζε να την κοιτάξει».

«Ο Μπερλουσκόνι-γράφει το in.gr-επιστρέφει πράγματα» συνεχίζει το βίντεο προσθέτοντας... ενδεικτικά: «Θα σας επιστρέψω το πέναλτι του Μπάτζιο».

Το μπαράζ προεκλογικών υποσχέσεων του Καβαλιέρε ότι θα επέστρεφε στους Ιταλούς χρήματα από εισφορές και φόρους πρώτης κατοικίας είχε αποτελέσει στο Διαδίκτυο πηγή αναρίθμητων ευφάνταστων υποσχέσεων που μπορεί να έδινε ο Μπερλουσκόνι για να εκλεγεί.

Στις φωτογραφίες που «ο ίδιος έχει αναρτήσει» πρωταγωνιστούν ως ήταν αναμενόμενο γυναίκες: Από την Νικόλ Μινέτι έως τη Ρούμπι, και ακολουθούν ιστορικές φωτογραφίες του Καβαλιέρε -κάποιες με τον Μπετίνο Κράξι, άλλες με τηλεπαρουσιαστή να του φιλά το χέρι, και άλλες με τον ίδιο να τραγουδά παρέα με τον Ναπολιτάνο Μαριάνο Απιτσέλα και φυσικά την ανάρπαστη φωτογραφία του με την μπαντάνα, αλλά και τα διάσημα «κερατάκια» στη διάρκεια Συνόδου Κορυφής...

«Ευχαριστούμε γι' αυτά τα 20 χρόνια στα σκ...» κλείνει το σατιρικό βίντεο.

 
 Πηγή: www.in.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ