Κοτόπουλο με μανιτάρια από την Άννα Δρούζα!

20 Ιουνίου 2013


Η Άννα Δρούζα σου προτείνει μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα λατρέψεις τώρα το καλοκαίρι!


 

 

 

 

Υλικά

κοτόπουλο σε κομματάκια

λάδι

κρεμμύδια

μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα

πιπεριές κόκκινες

1 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί

γάλα

αλάτι

πιπέρι

θυμάρι

Διαδικασία

Παίρνεις ένα  κοτόπουλο το κόβεις σε μικρά κομματάκια, το τσιγαρίζεις με λαδάκι και κρεμμυδάκι και το σβήνεις με ενάμισι ποτήρι κρασί άσπρο. Το αφήνεις να σιγοβράσει περίπου για 15 λεπτά. Μετά παίρνεις μανιτάρια αν μπορείτε να βρείτε κατά προτίμηση 1 κονσέρβα ή αντίστοιχα φρέσκα. Θέλουμε και πιπεριές κόκκινες τις οποίες τις κόβουμε σε φαρδιές λωρίδες. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές, και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Αφού πάρουν βράση τα σβήνουμε με γάλα, τα ανακατεύουμε με το κοτόπουλο και τα αφήνουμε μαζί μέχρι αν μαλακώσουν. Συνοδευτικά με ρύζι μπασμάτι που του ταιριάζει πολύ. Προσοχή μην το αφήσετε να βράσει πολύ και στεγνώσει η σάλτσα του.

Καλή όρεξη!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ