Στις 23 Φεβρουαρίου το Θύελλα Ραφήνας-ΑΕΚ

Την απόφαση να αναβάλει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας, καθώς προέκυψε πρόβλημα με το γήπεδο, που θα φιλοξενούσε το ματς, πήρε η ΕΠΟ. Στις 23 Φεβρουαρίου στο Μενίδι θα πραγματοποιηθεί τελικά το παιχνίδι για τον 6ο όμιλο της Football League 2.
Το σενάριο, που ήθελε την αναβολή του αγώνα Θύελλα Ραφήνας-ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική, τελικά επαληθεύτηκε και το ματς δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/2).

Η περίπτωση να διεξαχθεί στην κανονική έδρα των γηπεδούχων, στη Ραφήνα απορρίφθηκε για λόγους ασφαλείας, διότι αναμένεται να δώσουν το παρών στο ματς αρκετοί φίλοι της Ένωσης και το συγκεκριμένο γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Η επόμενη λύση ήταν το ματς να διεξαχθεί στο γήπεδο του Μενιδίου, ωστόσο εκεί τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Το γήπεδο ανήκε σε διαφορετική αστυνομική διεύθυνση, η οποία και δήλωσε πως αδυνατεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των ομάδων και των φιλάθλων.

Ως εκ τούτου εγκαταλείφθηκε και αυτή η λύση. Οχι ως προς το γήπεδο, αλλά ως προς την ημερομηνία.

Κι αυτό, καθώς η τελική απόφαση της ΕΠΟ είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι Θύελλα Ραφήνας-ΑΕΚ στο Μενίδι, αλλά στις 23 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζουμε πως για εκείνη την ημερομηνία είναι προγραμματισμένες αναμετρήσεις για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, από το οποίο η ΑΕΚ έχει αποκλειστεί (όπως και η Θύελλα Ραφήνας) και μπορεί να αγωνιστεί.

Σχετικά άρθρα