Βαλβέρδε: Το βραβείο ανήκει σε όλους

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Ιανουάριο στην Ισπανία έσπευσε να μοιραστεί την επιτυχία του με τους υπόλοιπους συντελεστές της Αθλέτικ Μπιλμπάο τονίζοντας πως το βραβείο ανήκει σε όλους.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, έχει οδηγήσει τους Βάσκους στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έβγαλε "φωτιές" τον Ιανουάριο σημειώνοντας εμφατικές νίκες. Η Μπιλμπάο, συνέτριψε την Αλμερία με 6-1, επικράτησε της Βιγιαρεάλ 4-2, ενώ επιβλήθηκε εκτός έδρας της Οσασούνα με 5-1.

Μοναδική ήττα της στο "Ανοέτα" στο ντέρμπι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0). Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει αήττητη στο "Νέο Σαν Μαμές" (9-3-0), ενώ προέρχεται από ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης (1-1).

"Η σημασία του βραβείου έχει να κάνει με το γεγονός πως η ομάδα τον Ιανουάριο ήταν πολύ καλή. Μπορώ να την εκπροσωπώ εγώ ως προπονητής όμως το η επιτυχία ανήκει σε όλους", τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 49χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που αναλογούν στους Βάσκους προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην τέταρτη θέση. Θα είναι υπέροχο να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ολοκληρώσουμε με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει".

Σχετικά άρθρα