Εμμηνόπαυση: Απαλλαγείτε από τις εξάψεις

7 Φεβρουαρίου 2014

Η εμμηνόπαυση αποτελεί σημαντικό βιολογικό γεγονός στη ζωή της γυναίκας, στη διάρκεια της οποίας η παραγωγή των οιστρογόνων, που είναι οι γυναικείες ορμόνες, μειώνεται σε μεγάλο βαθμό. Η έλλειψη αυτή των οιστρογόνων κατά την εμμηνόπαυση επηρεάζει την κάθε γυναίκα με διαφορετικό τρόπο και συνοδεύεται συχνά από εμφανή συμπτώματα όπως εξάψεις, νυχτερινοί ιδρώτες, αφύσικη κούραση και μεταβολές διάθεσης και ύπνου.

Το Floja είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη σύνθεση για την αποτελεσματική και με απόλυτη ασφάλεια αντιμετώπιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Περιέχει εκχύλισμα σόγιας (54,4mg σε ισοφλαβόνες σόγιας), ασβέστιο, βιταμίνη D, καθώς και 3 βιταμίνες της ομάδας Β (Β6, Β9 και Β12). Το Floja αποτελεί την απλή και φυσική λύση για την υποστήριξη της γυναίκας που βρίσκεται στην εμμηνόπαυση, συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα της ζωής της.

Μάθετε για τις ισοφλαβόνες σόγιας

Η σόγια είναι φυτό με υψηλή περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες, που είναι μια ευρεία ομάδα πολυφαινολικών ενώσεων. Η βιολογική δράση που αποδίδεται στις ισοφλαβόνες περιλαμβάνει την οιστρογονική δράση. Οι ισοφλαβόνες σόγιας χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και ασκούν θετική δράση επί των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και κυρίως επί των εξάψεων, καθώς η δομή τους μοιάζει πολύ με αυτήν των γυναικείων οιστρογόνων. Η σόγια που χρησιμοποιείται στο Floja είναι εγγυημένη και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Τα 2/3 των ισοφλαβονών σόγιας που περιέχονται στο Floja (36,27mg) είναι από τις πιο βιοδραστικές μορφές των ισοφλαβονοειδών, παρέχοντας γρήγορη οιστρογονική δράση.


Μάθετε για τα υπόλοιπα συστατικά του Floja

Ασβέστιο: Είναι το βασικό στοιχείο των οστών και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της οστικής μάζας.
Βιταμίνη D: Διευκολύνει την εντερική απορρόφηση του ασβεστίου και συνβάλλει στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, ενώ η ανεπάρκειά της έχει σαν αποτέλεσμα την ελλιπή απορρόφηση του ασβεστίου.
Βιταμίνες συμπλέγματος Β - Β6 (Πυριδοξίνη), Β9 (Φυλλικό οξύ) και Β12: Η βιταμίνη Β6 μαζί με την Β12 είναι σημαντικοί σύμμαχοι των γυναικών, καθώς συνεισφέρουν στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών, καταπραΰνοντας τα εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα. Η βιταμίνη Β12 με τη Β9 συμμετέχουν στη διαδικασία του διαχωρισμού και της ανανέωσης των κυττάρων, ενώ ο συνδυασμός των Β6, Β12 και Β9 συμβάλλει στην ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος.


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Yiol***** ****
02:41 Παρασκευή 30/09/2016
Otan ise 43 xronon ke exis omoiomata mesa stin mitra me emoragies ke prepi na aferethi i mitra einai kalitera na aferethoun ke oothikes ke salpigges