Αθανασιάδης: Μου δίνει αυτοπεποίθηση το βραβείο

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση του MVP της 22ης αγωνιστικής της Super League με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Γιώργο Αθανασιάδη, να παραλαμβάνει το βραβείο του από τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο.

Ο νεαρός πορτιέρο του Πανθρακικού που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με την Βέροια συγκέντρωσε το 60,42% των ψήφων αφήνοντας πίσω του Στέφανο Ναπολεόνι και Αλεξάνταρ Κατάι.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού, Γιάννης Πλαβούκος, που πραγματοποίησε την βράβευση στάθηκε στην εργατικότητα του Αθανασιάδη: « Είναι ένα παιδί που καθημερινά δουλεύει στην προπόνηση και αυτό φάνηκε στο αγωνιστικό χώρο την στιγμή που χρειάστηκε βοηθώντας την ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να μείνει σεμνός και να συνεχίσει με την ίδια όρεξη. Η διάρκεια είναι αυτή που φέρνει αποτελέσματα και καταξίωση στον χώρο.»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αθανασιάδης δήλωσε: « Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην Διοίκηση του Πανθρακικού, τους προπονητές της ομάδας, τους συμπαίχτες μου και φυσικά τον κόσμο που με ψήφισε και με ανέδειξε ως MVP της 22ης αγωνιστικής.

Την περσινή χρονιά δεν είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από το γήπεδο της Βέροιας καθώς μπήκα αλλαγή στο 15ο λεπτό και χάσαμε το παιχνίδι με 2-0. Πριν λίγες μέρες τα πράγματα ήταν διαφορετικά και μπορώ να πω πως πήρα την εκδίκηση μου.

Αυτό το βραβείο σίγουρα μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά ξέρω πως δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμη. Πρέπει να ακούω τους προπονητές μου, τους συμπαίχτες μου που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και να συνεχίζω να δουλεύω και να προσέχω μέσα και έξω από το γήπεδο.

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: « Πρέπει να συγκεντρώσουμε άλλους 3-4 βαθμούς για να μπορούμε να πούμε πως έχουμε παραμείνει στην κατηγορία. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα όπου θα πάμε εμείς να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος». 

Σχετικά άρθρα