Χωρίς Γκαρσία στη Ριζούπολη η Ξάνθη

Χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ξάνθη
Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και το passing game, ο Νίκος Κεχαγιάς έδωσε τις οδηγίες στις ασκήσεις τακτικής που ακολούθησαν και μετά το πέρας της προπόνησης η 18μελής αποστολή γευμάτισε στο ξενοδοχείο του αθλητικού της κέντρου, το Le Chalet και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα.

Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από καιρό και γι’ αυτήν την προσπάθεια ο Νίκος Κεχαγιάς επέλεξε τους παρακάτω 18 παίκτες: Τσέμα, Κυριακίδη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Χοσέμι, Βάλλα, Γούτα, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Τριάδη, Μαρίν, Μάνταλο, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολτάνι και Σολάρι.

Ο Κεγχαγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού επέστρεψε και ο Ντε Γκούζμαν, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Πάμπλο Γκαρσία, που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πληρώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από το γήπεδο όταν αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχετικά άρθρα