Γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ BB,CC και DD κρέμας;

7 Φεβρουαρίου 2014

Σε όποιο κατάστημα με καλλυντικά και να μπεις κατά πάσα πιθανότητα θα βομβαρδιστείς με πολλές διαφορετικές κρέμες στο χρώμα του δέρματος. Οι κρέμες BB, CC και (ετοιμάζονται να βγάλουν) DD έχουν γίνει πλέον μόνιμες σε όλα τα ράφια με κρέμες αλλά και make up, σαν τη επιλογή που θα τελειοποιήσει το δέρμα σας. Αλλά τι κάνουν όλες αυτές οι κρέμες; Ποια είναι η διαφορά τους; Και το κυριότερο ποια να χρησιμοποιήσεις; Πιστέψτε μας δεν έχουν μεγάλες διαφορές!


BB

Ξεκίνησαν από την Ασία αλλά έχουν γίνει πολύ διάσημες πλέον σε όλο το κόσμο! Αυτές οι κρέμες έχουν χρώμα αλλά προσφέρουν και θεραπείες δέρματος. Επιπλέον ενυδάτωση, δείκτη προστασίας από τον ήλιο αλλά και αντιοξειδωτικά. "Σβήνουν" τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης. Δίνει λάμψη, ισορροπεί τη λιπαρότητα και μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Κρατάει όλη μέρα και αν θέλετε περισσότερη ακόμα κάλυψη απλά βάλτε τη πούδρα σας από πάνω. Προσφέρουν λιγότερη κάλυψη από το make up αλλά περισσότερη από μια απλή κρέμα που έχει και χρώμα. Λόγο του ότι έχει χρώμα όμως αυτή η κρέμα πολλές φορές οι γυναίκες χρησιμοποιούν λιγότερη στο πρόσωπό τους, οπότε μην χρησιμοποιείται μόνο αυτές! Βάλτε κανονικά την ενυδατική σας κρέμα και την αντηλιακή σας! 

CC

To CC σημαίνει Color Correcting, δηλαδή απλά απευθύνεται στο να ισορροπεί το χρώμα του προσώπου συν τα θετικά της κρέμας BB. Αυτή η κρέμα είναι πιο ελαφριά καθώς δεν καλύπτει απλά "φτιάχνει" το χρώμα σας. Καλύπτει πανάδες και κοκκινίλες. Προετοιμάζει το δέρμα για το make up. Ισορροπεί τη λιπαρότητα του δέρματος, δίνει λάμψη στο δέρμα και μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Είναι θεωρητικά μια βελτιωμένη εκδοχή της BB. Πάντα πρέπει να μιλάτε και μην αντιπρόσωπο της κάθε εταιρείας καθώς υπάρχουν διαφορές στα χρώματα και στη πυκνότητα της κάθε κρέμας αλλά και στη κάλυψη που προσφέρουν. Υπάρχουν μάλιστα αρκετές εταιρείες που έχουν δημιουργήσει CC κρέμες με περισσότερη κάλυψη από τις BB!

 

DD

Και τώρα ετοιμαστείτε για το λανσάρισμα της καινούργιας κρέμας. Η DD κάνει τα πάντα. Κάνει όλα αυτά που κάνουν οι BB και οι CC μαζί. Θα είναι υποτίθεται η απόλυτη κρέμα, η μόνη που θα χρειάζεστε κάθε μέρα.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ