“Νοσοκομείο” ο Πανθρακικός

Νοσοκομείο θυμίζει ο Πανθρακικός παραμονές του αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού ο Άκης Μάντζιος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού στην Κρήτη. Εκτός οι Ντιόγκο και Ρομέου, αμφίβολοι οι Τζάνης, Μπαϊκαρά κι ο εμπύρετος Λαδάκης.Η τιμωρία του Ντιόγκο Ζορντάο, που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, έρχεται να προστεθεί στις δεδομένες απουσίες των Κάσες και Κουτσόπουλου, ενώ στην αποστολή για την Κρήτη δε θα συμμετέχει, εκτός απροόπτου, και ο Ρομέου, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά (σ.σ. δεν έχει εξακριβωθεί το διάστημα της απουσίας του).
Επίσης, αμφίβολοι είναι ο Λαδάκης, που έχει πυρετό, και οι Μπαϊκαρά και Τζάνης, που έχουν όμως αρκετές ελπίδες να προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή του Πανθρακικού.
O Άκης Μάντζιος στο μεταξύ μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Γιάννη Χρήστου, που ενσωματώθηκε στην ομάδα, και των Σέρεμετ και Πασχαλάκη, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους, ωστόσο προβάδισμα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια έχει ο Αθανασιάδης, που κράτησε το μηδέν τόσο στη Βέροια όσο και στο ματς με τον Πλατανιά.

Σχετικά άρθρα