Χολέμπας: Καταπληκτικό παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ

O αμυντικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας, εξέφρασε την ανυπομονησία του για τα πάρα πολύ σημαντικά ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χολέμπας στη Nova:
-Χοσέ, το Σάββατο αντιμετωπίζετε την Βέροια. Είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας στην έδρα της απολογισμό 3 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες. Το γεγονός πως χρειάζεται βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, πόσο δυσκολεύει το έργο σας για να φθάσετε στη νίκη;
"Φυσικά, για την Βέροια είναι πολύ σημαντικοί όλοι αγώνες, ανεξάρτητα αντιπάλου. Πηγαίνουμε εκεί έχοντας και εμείς ως στόχο τη νίκη. Αλλά νομίζω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Οπως ξέρετε όλες οι ομάδες παίζουν πολύ δυνατά όποτε μας αντιμετωπίζουν. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.

Ειδικά τώρα με την Βέροια, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση, είτε είναι τελευταία, είτε στην μέση, είτε στην πρώτη θέση.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσεγγίσουμε τον αγώνα έχοντας ως στόχο τη νίκη".

-Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία, έχοντας δεχθεί μόλις επτά γκολ στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Υπάρχει μυστικό για την αποτελεσματική λειτουργία της άμυνας;
"Πιστεύω πως όλες οι ομάδες, λίγο ή πολύ αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εχω την αίσθηση πως οι περισσότερες ομάδες δεν μπορούν ή δεν έχουν το κουράγιο να συνεχίσουν να προσπαθούν έως το τέλος.

Ενώ εμείς προσπαθούμε να παίζουμε ομαδικά. Όλοι μαζί κινούμαστε. Όλοι μαζί τα δίνουμε όλα σαν σύνολο για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εκεί οφείλεται η επιτυχία μας".

-Η άποψή μας είναι πως σε προσωπικό επίπεδο κάνεις φέτος την καλύτερή σου χρονιά στον Ολυμπιακό. Συμφωνείς;
"Για εμένα προσωπικά πιστεύω πως η πρώτη χρονιά που ήρθα στην ομάδα ήταν η καλύτερή μου. Είχα καλύτερη αίσθηση. Αισθανόμουν πολύ καλύτερα.

Επειδή τότε δεν είχαμε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Europa League, πιστεύω πως σαν ομάδα αυτή η χρονιά είναι η καλύτερή μας. Τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Υπό αυτή την έννοια, η τρέχουσα περίοδος είναι η καλύτερη".

-Από το πρωί σχηματίστηκαν ουρές στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη για ένα εισιτήριο του αγώνα με την Μάνστεστερ. Ο κόσμος περιμένει πως και πως το μεγάλο ραντεβού με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Για εσάς τους ποδοσφαιριστές πόσο μεγάλη πρόκληση είναι τα ματς με την Γιουνάιτεντ;
"Πάντα προσπαθώ να είμαι έτοιμος για όλα τα παιχνίδια. Πάντα προσπαθώ να βρίσκομαι στο καλύτερό μου επίπεδο, είτε πρόκειται για παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, είτε για παιχνίδι πρωταθλήματος ή κυπέλλου.

Αυτή τη φορά, όμως, ανυπομονώ πραγματικά για αυτό το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς.

Παίζουμε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα είμαστε στο γήπεδό μας, όπου είμαστε πολύ δυνατοί όταν έχουμε τους φιλάθλους μας.

Θέλουμε να κάνουμε πολύ ωραίο παιχνίδι με την Μάντσεστερ. Θα είναι κάτι καταπληκτικό αυτό που θα συμβεί εκείνη την ημέρα.

Η Μάντσεστερ δε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην καλύτερή της φάση αφού αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Δεν είναι τόσο δυνατή όσο έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε.

Ο κεντρικός αμυντικός της, ο Βίντιτς θα φύγει το καλοκαίρι. Πιστεύω θα είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι και μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς".

Σχετικά άρθρα