Ιταλικές σειρήνες για Νάτχο!

Ιταλικά σενάρια κάνουν λόγο για πλειστηριασμό της Ρόμα και της Μίλαν για τον 26χρονο μέσο του ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο ενόψει καλοκαιριού!Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ilsussidiario.net» αναφέρει:

"Η Ρόμα δεν έχει πάρει τα μάτια της από τον Μπίμπρας Νάτχο. Ο γεννημένος το 1988 μέσος, που στις 31 του περασμένου Δεκεμβρίου έφυγε από την Ρούμπιν Καζάν και μετακόμισε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο ποδοσφαιριστής είναι έτσι τυπικά «ελεύθερος» και ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, δεν τον έχει «χάσει» από το οπτικό του πεδίο. Ο 25χρονος Ισραηλινός «άρεσε» από τον Ιανουάριο αλλά λόγω των κανονισμών για τους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, η ομάδα της πρωτεύουσας αποφάσισε να εγκαταλείψει την ιδέα της απόκτησής του.

Το καλοκαίρι ωστόσο, το όνομά του μπορεί και να επιστρέψει στη «μόδα», παρά το ότι η απόκτησή του μπορεί και να μην είναι εύκολη. Και αυτό γιατί στα ίχνη του φαίνεται πως βρίσκεται και η Μίλαν, η οποία χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της λόγω του Ζέερντοφ, ο οποίος αρέσκεται στο 4-2-3-1.

Τον Ιούνιο λοιπόν, μπορεί να γίνουμε μάρτυρες κάποιου είδους πλειστηριασμού μεταξύ των δύο μεγάλων ιταλικών κλαμπ. Ποιος θα νικήσει; Ο Σαμπατίνι είναι σοβαρός αλλά η ανανέωση του ρόστερ είναι η προτεραιότητά του".

Σχετικά άρθρα