Απίστευτο: Η Oprah έγινε αγρότισσα και το απολαμβάνει!

8 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα μπορούσε κανείς, εύκολα, να φανταστεί την Oprah Winfrey να κάνει αγροτική ζωή. Κι όμως! Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια απολαμβάνει όσο τίποτα τις στιγμές που αναλαμβάνει τον ρόλο της αγρότισσας. Βέβαια, αυτό γίνεται σε μία τεράστια φάρμα στο Maui της Χαβάης.

Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως πλέον έχει αποφασίσει να επιστρέψει στις ρίζες της και να ζήσει τη ζωή που ζούσε όταν ήταν μικρή, στον Μισσισσιππή όπου μεγάλωσε μαζί με τη γιαγιά της. «Ότι έτρωγα όταν μεγάλωνα προερχόταν από το ένα στρέμμα γης που είχε και καλλιεργούσε η γιαγιά μου στο Μισσισσιππή. Το να με έχει αξιώσει η ζωή να μπορώ πλέον να παράγω τα δικά μου προϊόντα, και μάλιστα στο Μάουι, είναι για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Γιατί ότι βγαίνει από την γη είναι σαν κόσμημα. Ό,τι πιο πολύτιμο μας χαρίζει η φύση», υποστήριξε η ίδια.

Η διάσημη tv persona προ ημερών τιμήθηκε με το βραβείο «Montecito» στο Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ της Santa Barbara και φυσικά παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όμως έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της.

www.madata.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy