Ντάσιος: Πάμε για τρίτη σερί νίκη

Την τρίτη σερί νίκη από την ημέρα που ανέλανε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης θέλουν οι κυανόλευκοι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπως τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ντάσιος.«Στόχος μας είναι να κάνουμε και μία τρίτη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε κάνει δύο σερί νίκες, οι οποίες είναι σημαντικές για εμάς. Θέλουμε την Κυριακή να πανηγυρίσουμε και την τρίτη νίκη που θα μας ανεβάσει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Ντάσιος στη Nova.

Για το αν τους έχουν βοηθήσει ψυχολογικά οι δύο σερί νίκες: «Φυσικά. Η ψυχολογία μας έχει φτιάξει πάρα πολύ. Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, ότι έχει χαρακτήρα και θα αντιμετωπίσουμε τον Παναιτωλικό χωρίς να φοβόμαστε. Σεβόμαστε τον Παναιτωλικό γιατί είναι μία καλή ομάδα αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για το πώς περιμένουν τον Παναιτωλικό: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Κάνει μια εξαίσια πορεία φέτος, πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, τον οποίο στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πικράνει λιγάκι. Θεωρώ ότι αν δείξουμε το πρόσωπο των τελευταίων δύο αγωνιστικών θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη».

Για το αν είναι επιπλέον κίνητρο να φτάσουν και να ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς: «Βέβαια. Ο φετινός στόχος ήταν μία θέση στην πεντάδα ή στην εξάδα. Τα πράγματα στην πορεία δεν ήταν τόσο καλά, όμως με αυτές τις δύο σερί νίκες έχουμε ανέβει βαθμολογικά. Στόχος είναι να περάσουμε τους 30 βαθμούς και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σωθούμε τόσο καλύτερα για εμάς».

Σχετικά άρθρα