Σούλης: Μπορείτε να σωθείτε, το καταλάβατε;

Να πιστέψουν στην παραμονή του Αρη στην Σούπερ Λίγκα κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του ο Σούλης Παπαδόπουλος, που με ψυχολογικές ντόπες προσπαθεί να τους ανυψώσει το ηθικό, ώστε να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για κάτι που φαντάζει ακατόρθωτο…Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ένας προπονητής, από αυτούς που μπορούν να χαρακτηριστούν αναμφίβολα… μετρ της ψυχολογίας και ποντάρει πολλά στην κατάσταση των αποδυτηρίων. Αυτή είναι η τακτική του και δεν την αποχωρίζεται. Το κατάδειξε άλλωστε και χθες, όταν παρά τη δεδομένη κούραση όλης της ομάδας από το εξαιρετικά κοπιαστικό ταξίδι της επιστροφής από το Αγρίνιο συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και τους μιλούσε για περίπου μια ώρα.

"Το καταλάβατε τώρα ότι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα; Το καταλάβατε ότι μπορούμε να σώσουμε την ομάδα; Πιστέψτε στις δυνατότητες σας, μπορούμε να περάσουμε από οποιαδήποτε έδρα και να γίνουμε πρώτοι μάγκες. Η σωτηρία θα κριθεί από τα δικά σας πόδια" ήταν οι χαρακτηριστικές του ατάκες, για να καταδείξει στους ποδοσφαιριστές του ότι οφείλουν να παίξουν την… ύπαρξη τους στα επόμενα έντεκα παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός τους απένειμε τα εύσημα για την παθιασμένη εμφάνιση τους απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες και στις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος, τονίζοντας τους πως πρέπει πλέον να μεταφέρουν το momentum στο Κλεάνθης Βικελίδης για να καθαρίσουν τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

"Από αυτά τα ματς, κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η παραμονή μας στην κατηγορία, μπορούμε να τους κερδίσουμε και θα το δείτε στο γήπεδο" επεσήμανε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη, προτού δώσει το σύνθημα για να βγουν όλοι στο γήπεδο και κάνουν την προπόνηση τους, η οποία όπως είναι φυσιολογικό κύλησε σε εντελώς χαλαρούς ρυθμούς, μιας και οι περισσότεροι παίκτες είχαν κληρονομήσει προβλήματα τραυματισμών.

Σχετικά άρθρα