Νοκ άουτ Πουλίδο και Βλάχος στον Αρη ενόψει Πανιωνίου

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Βέβαιη είναι η απουσία των Ρουμπέν Πουλίδο (διάταση έξω πλαγίου και πρόσθιου χιαστού) και Βαλεντίνου Βλάχου (θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό).Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Γιαννίτση (οίδημα στο γόνατο), του Μαυρουδή Μπουγαΐδη (θλαστικό τραύμα στο ισχίο) και του Μιχάλη Μανιά (τενοντίτιδα στον αχίλλειο). Ο Σούλης Παπαδόπουλος τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, αλλά η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Ο Τάσος Μπακασέτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση αλλά προπονήθηκε κανονικά. Ο προπονητής του Αρη υπολογίζει πλέον και τον Πέτρο Καμινιώτη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Στην αποστολή του Αρη μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγκάνθο, Τάτος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης, Μπουγαΐδης, Τσιάρας, Μπακασέτας.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 18:45 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σχετικά άρθρα