Χωρίς Μάρτενς και Βούκιτς, αλλά με Στοχ στη Λεωφόρο

Η "τιμωρία" του Μίροσλαβ Στοχ έλαβε τέλος και ο σλαβάκος εξτρέμ είναι στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη μένουν οι Μάρτενς, Βούκιτς και Ολίσε

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η σημερινή (8/2) τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς λόγω επιβάρυνσης στον προσαγωγό δεν συμμετείχε στην προπόνηση, μαζί με τους Βίτορ, Γεωργιάδη, Κατσικά, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς και αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνη, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Χούσεν.

Εκτός έμειναν ακόμη, ο Σπυρόπουλος, ο Χακόμπο, ο Γκσμπούρνινγκ, ο Μάρτενς, ο Πόζογλου και ο Ολίσε, ενώ στην αποστολή επανήλθε ο Μίροσλαβ Στοχ μετά την απουσία του από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Όπως είναι φυσιολογικό, η προπόνηση περιορίστηκε σε ασκήσεις χαμηλής έντασης, με τους ποδοσφαιριστές να επιδίδονται κυρίως σε ασκήσεις με τελειώματα.

Σχετικά άρθρα