Ουζουνίδης: Δύσκολη εβδομάδα με εννιά βαθμούς

Εννιά βαθμούς διεκδικούσε μέσα σε μία εβδομάδα ο Εργοτέλης και τόσους ακριβώς πήρε μετά και τη νίκη του επί του Πλατανιά στα Χανιά. Σε αυτό ακριβώς το στοιχείο στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουδνίδης, που συνεχάρη τους παίκτες του

«Ήταν μια περίεργη εμπειρία για μένα γιατί πέρασα κάποιους μήνες εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια και τα έβγαλαν εις πέρας. Υπάρχουν καλά αποτελέσματα και κακά.

Εμείς κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την εβδομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ στην αρχή. Μετά το εικοσάλεπτο ισορροπήσαμε.

Ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη και θα έπρεπε να κλειδώσουμε το παιχνίδι γιατί σε τέτοια ματς μπορεί να δεχθείς ένα γκολ από το πουθενά και να χάσεις έτσι δύο βαθμούς. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά. Εμείς συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμα ανάγκη από βαθμούς», δήλωσε αρχικά.

Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το ρόστερ, που είχε ο ίδιος στον Πλατανιά, συγκριτικά με αυτό, που έχει τώρα ο Αναστόπουλος, δήλωσε: «Έχει αλλάξει η ομάδα στον Πλατανιά. Εμείς ξεκινήσαμε με άλλη ομάδα και υπάρχει διαφορά στο ρόστερ. Έχουν έρθει αρκετοί καινούργιοι παίκτες. Είναι πιο καλή ομάδα, όμως αυτό πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Είναι δύσκολα να δεθούν όλα αυτά τα παιδιά σε μια τέτοια περίοδο», πρόσθεσε.

Νωρίτερα είχε δηλώσει τα εξής στην κάμερα της Nova: «Είχαμε μεγάλες αποστάσεις από τους αντιπάλους. Μετά το αλλάξαμε 4-3-3 και εκεί ελέγξαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι μια δίκαιη νίκη. Ρισκάραμε όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έβγαλαν μια δύσκολη εβδομάδα με 9 βαθμούς».

Σχετικά άρθρα