Ούκιτς: Εξαρτάται τελείως από εμάς ο τελικός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (9/2), με τον κροάτη γκαρντ των πρασίνων, Ρόκο Λένι Ούκιτς, να τονίζει ότι αν η ομάδα του παίξει το μπάσκετ που μπορεί, τότε θα είναι το φαβορί για τον τίτλο."Είναι ξεκάθαρο ότι και εγώ κι οι συμπαίκτες μου σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Οποιος κι αν είναι αυτός. Κι αυτό που θέλω να πω, το λέω με κάθε σεβασμό προς την ομάδα του Αρη.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ένα ματς το οποίο εξαρτάται τελείως από εμάς. Αν εμείς παίξουμε το μπάσκετ που πραγματικά μπορούμε, τότε είναι δεδομένο ότι εμείς θα είμαστε το φαβορί.

Αρκεί να είμαστε προσεκτικοί, να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα, αλλά και να βγάλουμε την ενέργεια, που συνηθίζουμε να βγάζουμε. Ειδικά το κομμάτι της ενέργειας νομίζω ότι είναι το ζητούμενο.

Αν η ενέργειά μας είναι στο γνωστό επίπεδο, τότε, θα ξαναπώ γι’ ακόμη μία φορά και πάλι σεβόμενος την ομάδα του Αρη, πως ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που θα κρίνει τον τελικό", είπε ο κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα