Ματσιούλις: Πρώτα το Κύπελλο και μετά τα γενέθλια μου

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (9/2), με τον λιθουανό φόργουορντ των πρασίνων, Γιόνας Ματσιούλις, να θέλει να γιορτάσει τα γενέθλια του (10/2) με την κατάκτηση του τίτλου."Είναι ένας πολύ δύσκολος τελικός για εμάς και θα ‘ναι μεγάλο λάθος απ’ όλους μας, αν νομίζει κάποιος από εμάς ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Θα ‘ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για όλους μας.

Ο Αρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει νοοτροπία στο παιχνίδι του και σίγουρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς απ’ αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα πριν από μερικούς μήνες.

Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μία καλή μάχη και για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι. Από τότε που ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά μπάσκετ, πάντα οι τελικοί των Κυπέλλων έπεφταν κοντά στην ημερομηνία των γενεθλίων μου.

Αυτό είναι κάτι που το έχω συνηθίσει και πλέον δεν του δίνω σημασία. Για εμένα, όπως και για τους συμπαίκτες μας, αυτό που μετράει είναι το Κύπελλο.

Αυτό θέλουμε, αυτή είναι η προτεραιότητά μας και γι’ αυτό θα παλέψουμε. Για εμένα πρώτα το Κύπελλο και μετά τα γενέθλιά μου", είπε ο λιθουανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα