Μαρκάνο: Πρώτα Ατρόμητος, μετά Μάντσεστερ

Στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, βρίσκεται το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ιβάν Μαρκάνο.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι ευτυχισμένος που γύρισα εδώ. Το ήθελα πολύ και χαίρομαι που συνέβη. Είναι ωραίο που έπαιξα πάλι με τον Αβραάμ. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής. Ξέρω επίσης ότι είναι εξαιρετικός κι ο Μανωλάς. Είναι χαρά να παίζεις με τέτοιους συμπαίκτες, καθώς είναι εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα. Τον Χολέμπας τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά, αφού έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί στο αριστερό άκροι της άμυνας την προηγούμενη φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό κι επίσης χαίρομαι που ξαναβρεθήκαμε».

Για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Στο μυαλό μου είναι όλα τα ματς. Περισσότερο τώρα σκέφτομαι το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε, κάτι που θέλουμε πολύ. Είναι στόχος μας το Κύπελλο. Μετά το Κύπελλο μπορούμε να ασχοληθούμε με την Ευρώπη και τα ματς με τη Μάντσεστερ. Υπάρχουν και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά με τη διαφορά που έχουμε πάρει είναι λογικό να μην ανησυχούμε πολύ».

Για την επίσκεψη του Μόγιες: «Είναι φυσιολογικό που ήρθε να μας δει ο Μόγες. Η Μάντσεστερ δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή της, αλλά είναι πάντα Μάντσεστερ. Έχει σπουδαίους παίκτες. Είναι πάντα τα… κόκκινα διαβολάκια».

Σχετικά άρθρα